IJspatisserie

Heb je iets te vieren of wil je iets lekkers bij de koffie? Dan ben je bij IJssalon Florence aan het juiste adres. Via deze pagina kun je onze ijstaarten en ijsgebak bestellen!

IJstaarten

Voor je ijstaart kun je twee van je favoriete ijssmaken kiezen. Naast de normale ijstaarten kun je kiezen voor een feest-ijstaart, die we versieren met een bloem, clown of smiley. Daarnaast is op de foto-ijstaart mogelijk om een eigen foto voor op de taart in te sturen. Of misschien wil je wel zo'n grote communie-ijstaart voor 24 personen! Bestel je taart ten minste 48 uur van tevoren (excl. zon- en feestdagen).

Daarnaast is een bruids-ijstaart verkrijgbaar. Maak voor deze speciale ijstaart een afspraak om rustig te bespreken wat jullie wensen zijn.

Selecteer hieronder de ijstaart van je keuze:

IJstaart

Stel hieronder je ijstaart samen. Kies het formaat en de ijssmaken, en klik daarna op 'IJstaart bestellen'.Aantal personen:


€ 1000
6

€ 1425
8

€ 1950
12

Kies de ijssmaken:

Combineer met:


Tekst (optioneel):
Feest-ijstaart

De feestijstaart moet 5 dagen van tevoren besteld worden Stel hieronder je feest-ijstaart samen. Kies het formaat, de ijssmaken en evt. een versiering. Je kunt ook een korte tekst toevoegen. Klik daarna op 'IJstaart bestellen'.Aantal personen:


€ 1425
8

€ 1950
12

Kies de ijssmaken:

Combineer met:


Topper (optioneel)

Communicantje (optioneel)


Tekst (optioneel):
Foto-ijstaart

Bestel je foto-ijstaart minstens 3 dagen van tevoren. Stel hieronder je ijstaart samen. Kies het formaat en de ijssmaken en upload je foto. Klik op 'IJstaart bestellen'.Aantal personen:


€ 1975
8

€ 2500
12

Kies je foto (max. 5 MB):


Kies de ijssmaken:

Combineer met:

Communie-ijstaart

Stel hieronder je ijstaart samen door de ijssmaken te kiezen. Deze extra grote ijstaart is voor 24 personen.Aantal personen:


€ 3750
24

Kies de ijssmaken voor de taart:

Combineer met:


Kies de tweede laag:


Kies de smaak van de tweede laag:


Versiering:
 

IJsgebak

Voor het bestellen van ijsgebak kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0495 - 626 178.